Fulles de Baladre

Blog d'activitats i curiositats del CEIP Baladre.

dilluns, de desembre 18, 2006

AULA D'ACOLLIDA: LES DONES
A la nostra aula d’acollida hem fet una recerca d’imatges de dones marroquines i búlgares, per poder compartir les coses que són pròpies de les nostres cultures i que ens fan diferents en la igualtat. Gràcies a aquestes imatges i als gestos hem sabut que la mare i la iaia de Kamal, al Marroc, es dedicaven a fer catifes amb telers per fer-les servir per a dormir. Kamal ens va explicar, en àrab és clar, que a la seua casa no hi ha llits sinó moltes catifes grosses al terra per a dormir i que ho fan amb molt de gust perquè les catifes són càlides i no tenen fred.

2Comentaris:

  • At 18.12.06, Blogger LA PINAETA ha dit...;

    Me gustan mucho las imágenes recogidas en el tabblo y la iniciativa de hacer que los padres/madres entren en la escuela y cuenten sus vivencias y experiencias, porque así es como podremos conocer otras culturas y que ellos/as conozcan y tengan interés por la nuestra que al fin y al cabo es donde ellos/as están inmersos.Enhorabuena por trabajar la Tolerancia en la escuela que tanta falta nos hace a tod@s.

     
  • At 22.12.06, Anonymous Anònim ha dit...;

    ¡Que bien chicas y chicos! Un trabajo con muchas implicaciones educativas, cooeducación , integración, interculturalidad, trabajo con las familias.... y además ¡las imágenes son prciosas! Paloma

     

Publica un comentari a l'entrada

Enllaços a aquesta entrada

Crear un enllaç

<< Home