Fulles de Baladre

Blog d'activitats i curiositats del CEIP Baladre.

dilluns, de juny 12, 2006

CRÓNICA DEL GUERNICA

"DE MURVITER A MORVEDRE"Dijous passat, l'alumnat de 5è ens apropàrem a la nostra història observant, estudiant i gaudint de l'exposició que hi ha a la Sala Glorieta a Sagunt.
Després d'escoltar les explicacions de la persona encarregada de la mostra, vam fer un quadern de treball que ens va permetre prestar atenció als objectes, el quals ens feien un recorregut per les tres cultures que, durant uns segles, cohabitaren a la nostra ciutat: jueus, musulmans i cristians. La experiència va ser molt possitiva la qual cosa ens anima a preparar més treballs per apropar-nos als museus, activitat que ja és un clàssic al nostre centre.

Els més menuts de l'escola ja han donat la volta al món


El dijous 25 de maig els xiquets i xiquetes d'Infantil van celebrar les Jornades Culturals d'aquest curs 2005-2006. Les sis classes de 3, 4 i 5 anys van passar pels tallers que estaven repartits per tota l'escola, acompanyats de les seues mestres. En cada taller hi havia una mestra amb qui podien fer alguna activitat relatzionada amb el projecte de treball que aquest curs hem desenvolupat, que com ja sabeu és el de "La volta al món en 80 dies" de Jules Verne.
Alumnes i mestres ho passàrem molt bé.

dijous, de juny 08, 2006

Preparem les "Jornades culturals 2006"


Professors i professores, xiquets i xiquetes, tots plegats, convertirem l'escola en menuts racons del món per "donar-li la volta en dos dies".

dilluns, de juny 05, 2006

ANIMACIÓ LECTORAEls alumnes de 4t de Primària anàrem el passat dia 16 de maig a l'activitat d'animació lectora organitzada pel Gabinet de Promoció del Valencià que es va realitzar al Centre Cívic de la nostra localitat.
Va ser una activitat divertida que poguèrem compartir amb altres escoles de Sagunt.